91e verjaardag pastoor Boers

 

welkom op het feest

 

Lofprijzing

Samen eten bij de chinees

 

 

Dankbrief

Pastoor J. Boers                                                   

Malvalaan 266

5582 BJ Aalst-Waalre

Nederland

mobiel 06-47374942  

pastoorjboers@upcmail.nl              

www.bemoediging.jouwweb.nl

 

 

Aalst-Waalre, donderdag 15 maart 18

 

 

 

 Aan allen die iets wilden doen bij mijn verjaardag !

 

 

Ja, kijk naar de datum….de tijd gaat snel….en de 18e februari hoort ook al tot de voltooide geschiedenis….! En we zeggen dikwijls tegen elkaar, kinderen ook: wat gaat de tijd toch snel!

Maar ik ben er dagelijks nog mee bezig: WAT is er toch gebeurd. die dag? Ik heb, denk ik nog nooit van die 91 jaren zulk een verjaardag gehad. Lieve zussen en broers vanuit familie, vriendenkring, Gemeenschap Emmanuel. Huiskringen, parochianen, ik hoop niemand over te slaan……hebben zoals voorgaande jaren gevraagd: wat wil je met je verjaardag doen? Wat wil je voor een cadeau ? Gezien de leeftijd en energievoorraad word je, als je het nog niet was, bescheiden…

Iets In de Pastorie ? Als mijn broers en zussen nog kunnen komen, heel graag! Ja, en priesters en diaken van het team, vrienden, leden van de Emmanuelgemeenschap met parochianen, ja, ik houd van iedereen hier…. ik zou haast zeggen : of ik ze al ken, of nog niet ?

Het moet in de pastorie toch binnen kunnen! 

Toen schoot het door me heen….. Ik zou ieder willen vragen om naar de hoogmis te komen en in de middag even naar de pastorie voor een Lofprijzing…..en wie niet weten wat dat is, die zullen het weldadig merken. We zijn we de parochie  opnieuw aan het opbouwen……

En priesters en diaken kunnen onze voelbare steun  daarbij goed gebruiken!En ik heb tegen lieve mensen, die wel wat wilden organiseren, gezegd: ja, dat is het ….en ik heb mijn vakantiegeld toch nog niet kunnen besteden, ik nodig en betaal, want na het BIDDEN samen ergens gaan eten, SAMEN aan tafel.

Dat is het en was het, en het werd georganiseerd……En zo troffen we elkaar, ja, aan tafel bij de Chinees, en ieder kon komen en inschrijven….Ook gelukkig twee zussen en een zwager die kwamen ….en een hele  groep…. mensen van en voor elkaar, jong en oud , ieder hoorde erbij, de zaal was vol, alle leeftijden dus, ook een heel stel jongeren, onze toekomst……

Een sfeer, vriendelijkheid, samen delen en VOELEN WE ZIJN VAN EN VOOR ELKAAR

Wat een feest!….. Ik heb in geen enkele parochie zo een verjaardag mee mogen maken. Hartelijk dank voor allen die organiseerden en ons samen bracht, en de gastvrouw met haar team…..Dank, dank, en ik moet wat beschaamd zeggen: ik zag geen rekening, maar goed: ik zal de Parochie wat van dat vakantiegeld 2017 over maken.

Ieder is van harte nog bij me welkom om NA TE PRATEN…. WANT DAT HOORT OOK BIJ EEN FEEST, de dag erna smaakt alles nog beter! En als je nog eens langs de pastorie komt op de Eindhovenseweg dan denk je: daar ben ik welkom en langs de chinees nogmaals dank u wel!

 

Hartelijke groeten, em. pastoor Joop Boers en nogmaals dank!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Maak jouw eigen website met JouwWeb